Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τρόμαξαν ακόμη και οι Τούρκοι από το βλέμμα το παράστημα και την Λεβεντιά των Κρητικών που έκαναν την Εντυπωσιακή του Κάθοδο στις Στράτες της Αθήνας !

kreta
Σύμφωνα το nikosxeiladakis.gr , όσο και αν αυτό ακούγεται εντυπωσιακό και όμως τα τουρκικά ΜΜΕ ασχοληθήκαν εκτενώς με την παρουσία των Κρητών αγροτών με τις παραδοσιακές μαγκούρες τους και με την δυναμική τους εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους να υπερασπιστούν τα δίκαια τους και την αγέρωχη παρουσία τους που πραγματικά άφησε έκπληκτους τους Τούρκους.
Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την παρουσίαση στα τουρκικά ΜΜΕ, είναι ότι κάποιες τουρκικές εφημερίδες δημοσιεύοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία των Κρητών κρατώντας μια ελληνική σημαία, τους παρομοίασαν με τους Σπαρτιάτες στην διάσημη και πολύ επιτυχημένη ταινία, «300» του Ζακ Σνάιντερ με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό του Λεωνίδα. 

Μονό που οι 300 έγιναν από τους Τούρκους «1000 Spartalı», δηλαδή οι «1000 Σπαρτιάτες», νούμερο ακόμα πιο εντυπωσιακό!
Η μεγάλη γενναιότητα και ο ασύγκριτος ηρωισμός των αρχαίων Σπαρτιατών που τα έβαλαν με ολόκληρη αυτοκρατορία των Περσών, δηλαδή των εισβολέων από την Ανατολή, βρήκε από τους ίδιους Τούρκους τους σημερινούς μιμητές τους στους Κρητικούς αγρότες!
Μονό που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όπως οι Σπαρτιάτες αγωνιστήκαν με τους Πέρσες, έτσι και οι σημερινοί Κρητικοί αν χρειαστεί θα κατατροπώσουν τους σημερινούς εισβολείς πάλι από την Ανατολή. Αυτή είναι η λεβεντομάννα Κρήτη!
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου