Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αστρολογικές προβλέψεις ...για όσους πιστεύουν στα άστρα

Η πανσέληνος στην Παρθένο δίνει τόπο στη λογική
Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας
Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; 

Κριός
Χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι οι αλλεπάλληλες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όψεις του Ερμή – επικοινωνία, λογική, γνώση. Το ότι η εβδομάδα καταλήγει σε μία πανσέληνο που συντελείται στην Παρθένο (ζώδιο του Ερμή), Κριέ, σημαίνει πως πρέπει να κρίνεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση πεποιθήσεις και συμπεριφορές ολόκληρου του προηγούμενου έτους, και κατά πόσο έχουν ωθήσει προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου.
Ταύρος
Η πανσέληνος της Κυριακής στον 5ο ηλιακό σου οίκο, ύστερα από μία εβδομάδα εντονότατου Ερμή, μιλά για Έρωτα που βαδίζει χέρι – χέρι με τη λογική. Ένας έρωτας, μία σχέση που σε βάζει να αναθεωρήσεις τρόπους και σκέψεις του παρελθόντος που δε σε έβγαλαν σε ωραία μονοπάτια; Ίσως. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να θυμάσαι ότι, αν και ο έρωτας μπορεί να συμβαδίσει για λίγο με τη λογική, ωστόσο παιδί της λογικής…δεν είναι.
Δίδυμοι
Οικογενειακά θέματα έρχεται να εγείρει η πανσέληνος που κλείνει την εβδομάδα μας, Δίδυμε! Σε εξάγωνο με τον (ανάδρομο) Κρόνο στο Σκορπιό σου δείχνει με τον δυνατότερο τρόπο ότι η κόντρα με τους δικούς σου ανθρώπους στο μόνο που καταλήγει είναι να σου κάνει δυσλειτουργική την καθημερινότητά σου. Με τον Ερμή εξαιρετικά δραστήριο όλη την εβδομάδα, να πούμε επίσης ότι μπορεί να υπάρξουν σκηνικά, ή αποκαλύψεις οι οποίες να κάνουν τη ζυγαριά να γείρει σαφώς υπέρ των οικείων σου.
Καρκίνος
Εβδομάδα που έχει πανσέληνο δεν είναι ήρεμη για κανένα Καρκίνο. Τουλάχιστον, ας έχει η ένταση αντίκρυσμα κι αποτέλεσμα: με τον Ερμή να σχηματίζει πολύ έντονες όψεις όλη την εβδομάδα και την πανσέληνο της Κυριακής να συντελείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για επικοινωνία, δεν έχεις επιλογή παρά να εστιάσεις στα επικοινωνιακά «κολλήματα» που σε έφεραν σε δύσκολη θέση, και να τα διορθώσεις. Ολόκληρη πανσέληνος είναι με το μέρος σου!
Λέων
Τα οικονομικά σου και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου είναι στο επίκεντρο όλη την εβδομάδα, με κατακλείδα την Κυριακάτικη πανσέληνο. Μπορεί άνθρωποι οικείοι στους οποίους βασιζόσουν να σου πουν ότι δεν μπορούν άλλο να σε στηρίξουν. Μπορεί να λάβεις μία ιδιαίτερα αυστηρή κατσάδα από αυτούς σε ό,τι αφορά στις σπατάλες σου, ή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το χρήμα γενικότερα. Αν είναι να υψώσεις ανάστημα, βεβαιώσου ότι δεν έχουν το δίκιο το μέρος τους.
Παρθένος
Σημείωσε την πανσέληνο της Κυριακής που συντελείται στο ζώδιό σου σαν μία ημερομηνία σταθμό, από την οποία και μετά αρχίζει να διαφαίνεται αν ο προσωπικός, οικονομικός και κοινωνικός αγώνας που έχεις ξεκινήσει ένα χρόνο τώρα έχει αποτέλεσμα ή όχι. Αν χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις, τώρα είναι η ώρα να αποφασιστούν και να σχεδιαστούν. Δες το σαν μία μικρή περίοδο όπου ναι μεν βλέπεις τι λάθη έκανες, είσαι όμως και αρκετά ασφαλής για να προλάβεις να τα διορθώσεις. Λογική και μεθόδευση είναι οι λέξεις – ευαγγέλιο αυτής της εβδομάδας.
Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα – και ολοένα περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς την πανσέληνο της Κυριακής – είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, Ζυγέ μου. Και πρέπει να λειτουργήσεις όχι με γνώμονα την κυβερνήτη σου Αφροδίτη (καλά να περνάμε), ούτε και του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου (άλλα μου φταίνε κι αλλού ξεσπάω). Το αίτημα των ημερών είναι για Ερμήσια λογική, κι αν θέλεις μπορείς και λογικός να είσαι, και πραγματιστής, και ρεαλιστής, κι απ’ όλα.
Σκορπιός
Τη σκέψη σου στοιχειώνει ένας έρωτας – φωτιά, ο οποίος (να μαντέψω;) για κάποιους λόγους είναι ανομολόγητος, ή εξομολογήθηκε και πρέπει να μείνει κρυφός. Ως εδώ καλά – η εβδομάδα όμως σου παρέχει πολλή τροφή για σκέψη. Έχεις, τώρα και για όλο το διάστημα που θα είναι για μία ακόμα φορά ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σου, την ευκαιρία να αξιολογήσεις πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές σου που σε έφεραν ως εδώ.
Τοξότης
Θέματα καριέρας αναμοχλεύει η τρέχουσα εβδομάδα, και η πανσέληνος στο τέλος της έρχεται να σου πει ΄- με το δικό της μοναδικό τρόπο- την ιστορία του Τζίτζικα και του Μέρμηγκα. Ναι, ξέρω, θα ήθελες να ισχύει μία εκδοχή στην οποία το μυρμήγκι συνδικαλίστηκε και το τζιτζίκι έγινε ροκ σταρ, και να ζήσουν όλοι ευτυχισμένοι. Δε θα συμβεί, οπότε ίσως να σοβαρευόσουν λίγο ως προς το θέμα εργασία, καριέρα, σοβαρό βιογραφικό κλπ.
Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα ίσως παρουσιαστούν αξιόλογες ευκαιρίες επιμόρφωσης, σεμιναρίων, μία άκρη για ένα μεταπτυχιακό που σκεφτόσουν καιρό… Η δε πανσέληνος στην Παρθένο είναι μία λαμπρή ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάποιο κύκλο σπουδών που έχεις αφήσει ημιτελή. Ναι, το όλο εγχείρημα θα είναι πολύ κουραστικό  γιατί έχεις ένα σωρό μέτωπα ανοιχτά, αλλά ο καλός Αιγόκερως στα ζόρια αναδεικνύεται. Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο στο Σκορπιό, μη μου πεις ότι δεν τα περίμενες τα ζόρια;
Υδροχόος
Η εβδομάδα κορυφώνεται με μία πανσέληνο στον τομέα των κοινών οικονομικών με το ταίρι σου – αλλά ο τομέας αυτός μιλά επίσης για χρέη, οφειλές, δάνεια και άλλα χαρωπά. Πρέπει να ενεργοποιηθείς επαγγελματικά, και να καταλάβεις ότι δεν είναι περίοδος χαλαρών ρυθμών και «δε βαριέσαι». Ο Κρόνος ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου εικόνας δεν πρόκειται να συγχωρήσει ούτε την παραμικρή τεμπελιά και ολιγωρία.
Ιχθείς
Εσύ κι Εγώ ένα, ναι; Χμμμ….με πανσέληνο στην Παρθένο μάλλον όχι. Βεβαίως και ευνοείται ο έρωτας, η ρομαντική διάθεση, βεβαίως και προκύπτουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία ή για μία θεαματική αναθέρμανση μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης – όμως, καλό είναι να θυμάσαι ότι ακόμα και η θρησκεία μιλά για «σάρκα μία». Όλα τα άλλα οφείλουν να είναι δύο: καλό είναι δηλαδή να διατηρήσεις την ικανότητά σου να κρίνεις και να αξιολογείς, καθώς και το πορτοφόλι σου, εντελώς δικά σου.
matrix24




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου