Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΟΤΕ:Από ανθρώπινο λάθος...

Έκοψαν το τηλέφωνο
του πρωθυπουργού
Κατάπληξη προκάλεσε σε εξεταστική επιτροπής της Βουλής η αποκάλυψη ενός μάρτυρα πως επί μία εβδομάδα ήταν κομμένο το τηλέφωνο στην κατοικία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Η γραμμή κόπηκε από λάθος υπαλλήλου του ΟΤΕ.

By:ant1online

Κατάπληξη προκάλεσε σε εξεταστική επιτροπής της Βουλής η αποκάλυψη ενός μάρτυρα πως επί μία εβδομάδα ήταν κομμένο το τηλέφωνο στην κατοικία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, επρόκειτο περί ανθρώπινο λάθος, υπαλλήλου του ΟΤΕ, και μόλις ο ΟΤΕ ενημερώθηκε για το γεγονός αποκατέστησε την τηλεφωνική σύνδεση στην κατοικία του κ. Παπανδρέου.

Για το λάθος εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση ο ΟΤΕ, στην οποία διευκρινίζει πως η βλάβη της τηλεφωνικής σύνδεσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, και πιο συγκεκριμένα, αντί να διακοπεί η κίνηση στην τηλεφωνική σύνδεση που είχε όμοια νούμερα με αυτήν του πρωθυπουργού, λόγω οφειλής, από λάθος διεκόπη η κίνηση στην σύνδεση που λειτουργεί στην οικία του Πρωθυπουργού.

Η διαδικασία της φραγής γίνεται χειροκίνητα γιατί αφορά σε γραμμή που ανήκει σε πελάτη με συνοπτική σύνδεση (ένας αριθμός με πολλές γραμμές), σύμφωνα με τον ΟΤΕ, ο οποίος αναφέρει ότι η λανθασμένη διακοπή πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2010.

Το λάθος δεν έγινε άμεσα αντιληπτό, καθώς στον χώρο λειτουργούν και άλλες τηλεφωνικές συνδέσεις.

Μόλις ο ΟΤΕ ενημερώθηκε (στις 21 Μαΐου, 15:00), συνεργείο μετέβη άμεσα στην οικία του πρωθυπουργού και αποκατέστησε τη βλάβη (18:45). Παράλληλα ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε με επιστολή από τον πρόεδρο του ΟΤΕ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου