Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ως πότε θα «ανήκομεν εις την», διεφθαρμένη πόρνη, «Δύσιν»;

20140324-195832.jpg«Το χαράτσι, τα παιδιά
μοναχός να κρίνεις
άλλο να στα παίρνουνε
κι άλλο να τα δίνεις»
Κ. Βάρναλης

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιος
Δάσκαλος, Κιλκίς

Γύρω στο 970μ.Χ., ένα παπικό κάθαρμα, ονόματι Λιουτπράνδος, «επίσκοπος» Κρεμόνας, αποστέλλεται στην Πόλη από τον αυτοκράτορα Όθωνα Α’ της Γερμανίας. (Είναι η δεύτερη αποστολή του. Είκοσι χρόνια πριν, το 949, εγκωμίαζε με ενθουσιώδεις μεγαλοστομίες τους Βυζαντινούς. «Ξεπερνούν όλα τα έθνη σε πλούτο και παιδεία», έγραφε τότε). Την δεύτερη φορά, ευρισκόμενος προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία ενίσχυσης της
παπικής προπαγάνδας και διασυρμού του Βυζαντίου στη Δύση, γράφει με πρωτοφανές μίσος κατά των Ελλήνων. Λιβελλογραφεί, χυδαιολογεί, συκοφαντεί τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, επιδίδεται σε απύλωτο υβρεολόγιο. («Μοχθηρόν και κακόβουλον» τον χαρακτηρίζει ο Παπαρρηγόπουλος, στον Ε’ τόμο της ιστορίας του. (Σελίδες 118-134).

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δημόσιο: 258 εκατ. ευρώ το χρόνο για τηλέφωνα – Μπαίνει «μεγάλος αδελφός» από το Μάιο

Στην ηλεκτρονική καταγραφή όλων των τηλεφωνικών συνδέσεων, κινητής και σταθερής τηλεφωνίας που λειτουργούν για λογαριασμό του Δημοσίου, προχωρά η κυβέρνηση, καθώς διαπιστώθηκε ότι το ετήσιο κόστος τους φτάνει τα 258 εκατ. ευρώ. 
Όπως γράφει η «Καθημερινή της Κυριακής» το έργο αναλαμβάνει η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων η οποία θα καταγράψει όλες τις τηλεφωνικές συνδέσεις από αυτές του Μεγάρου Μαξίμου μέχρι και του τελευταίου ΚΕΠ. Εφόσον το πρότζεκτ της καταγραφής που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου, επιτύχει, θα συνεχιστεί με άλλες δημόσιες δαπάνες, όπως τα ταξίδια, τα ενοίκια, οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού και τα κρατικά ΙΧ.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Έχετε το κινητό δίπλα σας όταν κοιμάστε το βράδυ; Δείτε τι μπορείτε να πάθετε!

87aee5f7d02b368e49616a89fa0a33ec_XL
Σε έρευνα που έγινε στη Βρετανία φαίνεται πως 7 στους 10 ανθρώπους κοιμούνται με το κινητό ανοιχτό και το έχουν δίπλα τους. Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως το κινητό όταν κοιμόμαστε πρέπει να είναι κλειστό και μακρυά από εμάς καθώς εκπέμπει ακτινοβολία το κινητό που βλάπτει την υγεία μας.
Επίσης, το κινητό το βράδυ σχετίζεται με προβλήματα ύπνου αλλά και… αϋπνίας. Χρήστες κινητού που το βράδυ το χρησιμοποιούν ενδέχεται να μην μπορούν να κοιμηθούν μετά από την υπερένταση, να έχουν πονοκέφαλο και κατά συνέπεια να υποφέρουν από αϋπνία. Ακόμα, αν η χρήση του κινητού είναι πολύ μεγάλη ενδέχεται μέχρι και… καρκίνο να προκαλέσει. Εσείς θα ξανακοιμηθείτε με το κινητό δίπλα σας;

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αστρολογικές προβλέψεις ...για όσους πιστεύουν στα άστρα

Η πανσέληνος στην Παρθένο δίνει τόπο στη λογική
Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας
Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; 

Κριός
Χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι οι αλλεπάλληλες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όψεις του Ερμή – επικοινωνία, λογική, γνώση. Το ότι η εβδομάδα καταλήγει σε μία πανσέληνο που συντελείται στην Παρθένο (ζώδιο του Ερμή), Κριέ, σημαίνει πως πρέπει να κρίνεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση πεποιθήσεις και συμπεριφορές ολόκληρου του προηγούμενου έτους, και κατά πόσο έχουν ωθήσει προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου.
Ταύρος

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Χώρισε το αγόρι της και αυτός ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της στο facebook!!!

Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών ένας νεαρός από την Γκάνα της Αφρική, ο οποίος αποφάσισε να «τιμωρήσει» την κοπέλα με την οποία είχε διετή δεσμό επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.
Ο 24χρονος νεαρός ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook όλες τις γυμνές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του με αποτέλεσμα εκείνη να του κάνει μήνυση.