Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Νύχτα Τσικνοπέμπτης…! Μιά πολύ διδακτική ιστορία…

Ιερέας
Νύχτα Τσικνοπέμπτης….!

«Πώς αγριεύουν έτσι οι άνθρωποι; Πώς μεμιάς αφήνονται έρμαια στις ροπές καί στίς τάσεις τής φθαρτής ανθρώπινης τους φύσης; Πώς κατάντησε απόψε αυτή η ήσυχη επαρχιακή πόλη; Θαρρείς καί δέν τήν κατοικούν άνθρωποι αλλά ανθρωπόμορφα τέρατα πού άλλος μέ κεφάλι γαιδάρου, άλλος λιονταριού, άλλος πιθήκου τρέχουν νά προλάβουν νά γλεντήσουν, νά μεθύσουν, νά άμαρτήσουν όσο γί­νεται περισσότερο.
Γιατί απόψε είναι Τσικνοπέμπτη καί γέμισε ή πόλη μασκαράδες. Απόψε κάθε λογικός άνθρωπος δέν ξεμυτίζει από τό σπίτι του».Αυτά σκεφτότανε ό παπα-Θανάσης, καθώς έμπαινε ατό σπίτι του γυρνώντας από τό ναό.
- ’Α, παπαδιά μου, τό κακό παράγινε! Ο Θεός νά μας συγχωρέσει, είπε στή γυναίκα του, μόλις μπήκε μέσα.Εκείνη τόν κοίταξε μέ κατανόηση.
- Ο Θεός νά μας φυλάει, είπε καί άρχισε νά ετοιμάζει τό βραδινό φαγητό.

Ο Πειραιώτης ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Είχε επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.
Ο Σάκης Μπουλάς ήταν παράλληλα και τραγουδιστής, συμμετέχοντας σε πολλούς δίσκους όπως στους Ανεπίδοτα Γράμματα του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, Καντάτα για την Μακρόνησο- Θ.Μικρούτσικου, Λουκιανού διάλογοι- Μ. Πλέσσα, Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου κ.α . Είχε κάνει και τους παρακάτω προσωπικούς του δίσκους:

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η αγάπη είναι για τους…γενναίους!!!

Περιστέρια
Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε τι μέρα ξημερώνει σήμερα κι αν κάποιος έχει μείνει με την απορία ή τυχόν ξεχάστηκε, φροντίζουν όλα γύρω του, τα τηλεοπτικά κανάλια, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι βιτρίνες των καταστημάτων, γνωστοί και φίλοι, να του το υπενθυμίσουν εμφατικά.
Όπως έγινε και το απόγευμα που μας πέρασε που συνέβη να παραστώ στην παρακάτω συνομιλία μεταξύ δύο ανδρών:
“Και μην ξεχάσεις, είναι η γιορτή των ερωτευμένων αύριο” υπενθυμίζει ο πρώτος.
“Αύριο;” ρωτά φανερά έκπληκτος ο δεύτερος. “Ε, ναι, τι σου λέω” ανταπαντά ο πρώτος. “Ωχ.. καλά και μου το’ πες! … Θύμισέ μου, ποιον άγιο γιορτάζουμε;” ξαναρωτά ο δεύτερος διστακτικά.
“Τον άγιο ..Βαρθολομαίο, ντε!” ήρθε η απάντηση – κεραυνός από τον πρώτο και άπαντοι οι παρόντες λυθήκαμε στο γέλιο από τη βόμβα που μόλις είχε πέσει!  Γελάγαμε όλο το απόγευμα μέχρι δακρύων, του αγίου ολέθρου, δηλαδή!!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί από τέλος Μαρτίου τα κλεμμένα κινητά θα είναι άχρηστα

Γιατί από τέλος Μαρτίου τα κλεμμένα κινητά θα είναι άχρηστα
Με τον νέο κανονισμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα είναι υποχρεωμένες να διαθέτουν λίστες με τους κωδικούς IMEI των κλεμμένων κινητών και να πραγματοποιούν φραγή από το δίκτυό τους ώστε να το καταστήσουν άχρηστο στην «μαύρη αγορά» καθώς αυτό δεν θα μπορεί να ενεργοποιείται με άλλη κάρτα SIM

Να “φρενάρει” τις κλοπές των κινητών τηλεφώνων επιχειρεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που θα τεθεί σε εφαρμογή από το τέλος του Μαρτίου.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ ? ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ. ΜΙΑ ΤΟ 2042 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ 2047!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΘΟΝΗ BLOOMBERG.

ΞΑΝΑΛΕΩ…. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ… ΛΗΞΗΣ 2057….

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΡΟΣ

- ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2042 ΛΗΓΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ 31,098 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !

- ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2047 ΛΗΓΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ 81,291 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Γυναίκα… καλυμμένη με όγκους.. Προσοχή – Ανατριχιαστικές εικόνες!!!

νευροινωμάτωση
Η Sarotin, 46 ετών, από την Ανατολική Jakarta, πάσχει από νευροϊνωμάτωση
  • Η νευροϊνωμάτωση 1 (NF1, MIM # 162200) είναι μια αυτοσωματική επικρατής διαταραχή που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Τα συμπτώματα της νόσου εντοπίζονται συχνότερα στο δέρμα, τους οφθαλμούς, τα οστά και το νευρικό σύστημα (Πηγή, Wikipedia.org)
  • Η Sarotin, μητέρα τεσσάρων τέκνων πάσχει από την συγκεκριμένη διαταραχή εδώ και τρία χρόνια.
Μία γυναίκα από την Ινδονησία της οποίας το σώμα έχει «καλυφθεί» από εκατοντάδες ογκίδια αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό που διέμενε, καθώς η οικογένειά της την αποκλήρωσε.
Η Sarotin, 46 ετών, από την Ανατολική Jakarta φαίνεται να πάσχει απόνευροϊνωμάτωση, μία γενετική πάθηση που προκαλεί ανεξέλεγκτη αύξηση όγκων στο σώμα.
Η γυναίκα, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, πάσχει από την συγκεκριμένη πάθηση εδώ και τρία χρόνια ενώ πλέον το μισό της πρόσωπο έχει καλυφθεί από έναν μεγάλο όγκο… Εκατοντάδες ακόμη μικροί όγκοι καλύπτουν ολόκληρο το σώμα της.
Η Sarotin, αναφέρει ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο κόστος της ιατρικής θεραπείας στο χωριό όπου διέμενε στο Bandung, της Δυτικής Java στην Ινδονησία..
Δείτε τις εικόνες:

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ομολογία Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη: «Διαλύουμε τα έθνη για να τα ενώσουμε γύρω μας»

lya_otto_h_kahn
Στο βιβλίο του Geneva Versus Peace” («Γενεύη Εναντίον Ειρήνης») του 1937, ο Comte de Saint Aulaire, (1866-1954), Γάλλος πρεσβευτής στο Λονδίνο μεταξύ 1920-24, υπενθυμίζει μια συνομιλία που είχε σε ένα δείπνο με τον Εβραίο Διευθυντή της τράπεζας Kuhn LoebOtto Kahn, (1867 – 1934), (φώτο) η οποία έλαβε χώρα λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.





Φλερτάροντας με το θάνατο: Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Έναν συνδυασμό με τα πιο ριψοκίνδυνα εγχειρήματα αποφάσισε να φτιάξει ένας χρήστης του youtube. 
 Δείτε το βίντεο που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα:

Φοιτήτρια-πρόκληση: Δείτε πως εμφανίστηκε στην βράβευση (φωτό)

Μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση επέλεξε μία αριστούχος φοιτήτρια για την τελετή βράβευσης της.Ο Δήμαρχος του Βίλνιους, πρωτεύουσας της Λιθουανίας, βραβεύει τους καλύτερους φοιτητές του Πανεπιστημίου της πόλης.Δείτε πώς εμφανίστηκε και παρέλαβε το βραβείο της, η καλύτερη φοιτήτρια της χρονιάς: 

Κατσίκα έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του σεισμού στη Κεφαλονιά

Κατσίκα έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του σεισμού στη Κεφαλονιά
Μία εικόνα που μαρτυρά πως μαζί με τους ανθρώπους υποφέρουν και τα ζώα στην Κεφαλονιά 
Η φωτογραφία, που δείχνει μια κατσίκα να... παθαίνει ανακοπή από τον φόβο της την ώρα του σεισμού προκαλεί σοκ και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 
Το άτυχο ζώο τρόμαξε τόσο πολύ που σταμάτησε η καρδιά του... 

newsbomb

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό είναι το πλοίο που... βυθίζεται και επιπλέει! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ερευνητικό πλοίο «Floating Instrument Platform (FLIP)» του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού έχει τη δυνατότητα να βυθίζεται και να επιπλέει όποτε θέλει... Το σκαρί του πλοίου έχει σχήμα κουταλιού και μπορεί από την οριζόντια θέση στην οποία είναι, να παίρνει κάθετη θέση. Αυτό γίνεται με την εισαγωγή 700 τόνων θαλασσινού νερού στις δεξαμενές, που βρίσκονται κάτω από το πλώριο τμήμα του πλοίου.



Βίντεο:

Έρχονται οι «έξυπνοι» μετρητές ρεύματος

Έρχονται οι «έξυπνοι» μετρητές ρεύματος
Σε πορεία εφαρμογής μπαίνει το πρόγραμμα αντικατάστασης των μετρητών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από «έξυπνους» μετρητές που θα έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να χρεώνουν διαφορετικά τιμολόγια στη διάρκεια του 24ώρου.
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκης Παπαγεωργίου παρέλαβε τη μελέτη ανάπτυξης του έργου σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, Γεώργιο Κόλλια, και στελεχών της εταιρίας που προβλέπει την αντικατάσταση των μετρητών σε δύο στάδια: 

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Δεν…κρατιέται 50χρονη στην Ξάνθη: Παρενοχλεί 35χρονο παρά την καταδίκη της!

Τι κι αν συνελήφθη, τι και αν καταδικάστηκε… 50χρονη στην Ξάνθη επιμένει πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σταματήσει να παρενοχλεί τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της. 
Το δικαστήριο κατά τη συνεκδίκαση των υποθέσεων, σε δεύτερο βαθμό, που αφορούσαν την 50χρονη γυναίκα, της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους κατά συγχώνευση. 
Η κατηγορούμενη είχε συλληφθεί στο παρελθόν καθώς είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει σε βάρος της ο 35χρονος, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύονταν να τον προσεγγίσει. 
Η συνεχιζόμενη μέχρι και σήμερα σεξουαλική παρενόχληση του 35χρονου από την 50χρονη, μέσω sms, e-mail και μηνύματα στο Facebook  έχει αναστατώσει τη ζωή του νεαρού άνδρα και της μνηστής του. 

Ομαδικός βιασμός 20χρονης στη Θεσσαλονίκη - Της έδωσαν «μιάου-μιάου»

dde1cc22018c4d1f4d783b4abe4d5cca_viasmos44_768_480_c______
Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες, κατήγγειλε ότι έπεσε μία κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. 
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους, καθώς η 20χρονη κοπέλα κατάφερε να τους εντοπίσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης…Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες φέρονται να χορήγησαν στη νεαρή γυναίκα μεφεδρόνη -μια συνθετική διεγερτική ουσία- με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.
Η κοπέλα φέρεται να γνώριζε έναν από τους κατηγορούμενους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι Αλβανοί υπήκοοι. 

Ελληνίδα βουλευτής με μίνι φούστα και χωρίς εσώρουχο!!!


Έχουν ξεφύγει τελείως στην ελληνική Βουλή! 


Ποια βουλευτίνα εμφανίστηκε με προκλητική φούστα και χωρίς εσwρουχο (αλά …Σάρον Στόουν) προκαλώντας πολλά “εγκεφαλικά”;...


Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τις καταγγελίες της βουλευτού,Κατερίνας Παπακώστα, ότι γυναίκες συνάδελφοί της προκαλούν και σκανδαλίζουν με την ενδυμασία τους!

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σαν σήμερα: Ο μεγάλος σεισμός του 1867 που ισοπέδωσε την Κεφαλονιά

«Καταραμένος» μήνας αποδεικνύεται για το πανέμορφο νησί του Ιονίου ο Φλεβάρης καθώς το συγκεκριμένο μήνα η Κεφαλονιά έχει ζήσει τους μεγαλύτερους σεισμούς. Ένας από τους μεγαλύτερους σεισμούς στον Ελληνικό χώρο κατά τον 19ο αιώνα είχε σημειωθεί σαν σήμερα, στις 4 Φεβρουαρίου του 1867, με επίκεντρο το Ληξούρι, ισοπεδώνοντας σχεδόν ολοκληρωτικά τη χερσόνησο της Παλικής στη δυτική Κεφαλονιά. 
Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Εκδηλώθηκε στις 4:19 το πρωί της 4 Φεβρουαρίου του 1867, την ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι κοιμόντουσαν. Του κυρίου σεισμού είχαν προηγηθεί μερικές άλλες σεισμικές δονήσεις, μικρότερου μεγέθους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν από την εκδήλωση του κυρίου σεισμού ένα άλογο στο Αργοστόλι έσπασε τα δεσμά του και άρχισε να τρέχει αλαφιασμένο. 

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Έγινε μόδα η λεύκανση πρωκτού!!! Του κwλου τα εννιάμερα!!!

Ποια είναι η τελευταία «μόδα» στην Πάτρα, κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών;
Η λεύκανση πρωκτού!Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες θεωρούν «αντιαισθητικό» το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και με γνώμονα ότι ίσως ενοχλείται και ο σύντροφός τους… προχωρούν στην επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Εύρημα φρίκης σε κάδο απορριμάτων στην Καλλιθέα

1_1
Ρακοσυλλέκτης που έψαχνε σε κάδο απορριμάτων στην οδό Σπάρτης 57 στην Καλλιθέα ήλθε αντιμέτωπος με ένα φρικτό “εύρημα”. 
Συγκεκριμένα ανακάλυψε… ένα κομμένο ανδρικό πόδι που βρισκόταν στον κάδο, κομμένο από το γόνατο. Η είδηση φαίνεται πως δεν αξιολογήθηκε κατάλληλη  για δημοσιότητα, δείγμα το που έχουμε καταντήσει ως κοινωνία…