Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Προετοιμασία και οδηγίες επιβίωσης σε σεισμό

proetoimasia-kai-odigies-epiviosis-se-seismo
· Προετοιμασία στο σπίτι και στη γειτονιά

· Κυτίο πρώτων βοηθειών για το σπίτι και το γραφείο
· Εξοπλισμός και εφόδια
· Αντισεισμικό οικογενειακό σχέδιο
· Καθαρό πόσιμο νερό
· Φορητό κυτίο πρώτων βοηθειών για το αυτοκίνητο
· Χρησιμοποιήστε το σωστό πυροσβεστήρα
· Φωτισμός σε περίπτωση ανάγκης
· Προμήθειες τροφίμων
· Μείωση κινδύνου στο σπίτι-Μείωση κινδύνου στις επιχειρήσεις
· Βοηθείστε τα παιδιά – Ενήλικες
· Επικοινωνίες εκτάκτου ανάγκης

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πρωτάκουστο:ο Ο.Α.Ε.Δ της βρήκε δουλειά σε οίκο ανοχής!!!

gds
Η νεαρή Γερμανίδα απευθύνθηκε στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ για να βρει δουλειά ως οικιακή βοηθός.Ύστερα από λίγο καιρό ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου στην πόλη Άουγκσμπουργκ της Βαυαρίας της απάντησε εγγράφως, ενημερώνοντάς την πως το αίτημα της ικανοποιήθηκε. Για την ακρίβεια της ανακοίνωσε πως της εξασφάλισε μια θέση εργασίας σε…οίκo ανoχής της περιοχής της! Η 19χρονη κοπέλα φυσικά ξαφνιάστηκε, ενώ η μητέρα της εξοργίστηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση του θέματος.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη πρόκληση:Ο μισθός του Παντελή Καψή… 451.250 ευρώ τον χρόνο!!!

Ο μισθός του Παντελή Καψή… 451.250 ευρώ τον χρόνο την ίδια ώρα που η ΕΤ3 είναι κλειστή χωρίς λόγο…και η Βόρεια Ελλάδα έχει μείνει χωρίς κρατική τηλεοπτική συχνότητα

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο: Ψάρι πιάνει… πουλιά στον αέρα (βίντεο)

Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς να δει στη θάλασσα; Μα φυσικά ένα πουλί να πετάει και ξαφνικά να πιάνεται στον αέρα από κάποιο ψάρι.
Πολύ πρόσφατα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως από τα 14,000 είδη ψαριών υπάρχουν 5 που ίσως και να εμπλουτίζουν καμιά φορά τη δίαιτά τους με κρέας από πουλιά. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί τυχαίνει κάποιο πουλί να πέφτει στη θάλασσα, είτε γιατί χάνει το δρόμο του και ακολουθεί λάθος δρόμο, όπως κάποιες πάπιες.

Καλόγρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!!!

Μια καλόγρια από το Ελ Σαλβαδόρ γέννησε την Τετάρτη ένα αγοράκι, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος, όπως ισχυρίζεται. Όταν άρχισαν οι πόνοι νόμισε ότι έχει κράμπες στο στομάχι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Rieti στην Ιταλία, όπου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.5 κιλών.
«Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος. Ένοιωθα μόνο πόνο στο στομάχι» δήλωσε η 31χρονη καλόγρια στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA, η οποία προτίθεται να κρατήσει το μωρό και να το ονομάσει Φραγκίσκο, προς τιμήν του Πάπα.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κουκλάρα τραγουδίστρια μετά από τρακάρισμα έπεσε θύμα λησείας!

EVA 1
Το κορίτσι επέστρεφε από Πάτρα μια Κυριακή στις 7 το πρωί πριν λίγο καιρό. Στη Χαλυβουργική στην Ελευσίνα, σε μια επικίνδυνη στροφή, ήταν να συμβεί το μοιραίο.

Η νεαρή τραγουδίστρια Εύα Γεωβανέκου, ξέφυγε από την πορεία της με μεγάλη ταχύτητα. Παρόλο που ο καιρός ήταν καλός, ο δρόμος ήταν ολισθηρός και το χτύπημα ήταν πολύ σοβαρό, αφού το αμάξι έκανε δύο τούμπες και από το τράνταγμα έσπασε η θέση του οδηγού.
Η κοπέλα, χτύπησε μπροστά και ο αερόσακος δεν άνοιξε. Αν δεν φορούσε ζώνη ίσως είχε σκοτωθεί, αν πάλι είχε ανοίξει ίσως να γλίτωνε το κακό.
Τουλάχιστον ο δρόμος ήταν άδειος και δε συνέβη κάτι χειρότερο. Το κορίτσι θα μπορούσε να έχει κινηθεί νομικά προς την εταιρία του αυτοκινήτου αλλά δεν το έκανε, παρόλο που τα χτυπήματα στο πρόσωπο της και στον αυχένα ήταν σοβαρά αλλά και η ψυχική οδύνη μεγαλύτερη.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Ζουγανέλης έδιωξε Βαρβιτσιώτη και Ψαριανό από το θέατρο!

08d4795ba97d3db71da5431c15f70f4c_L
Το περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Κατάμεστο το μαγαζί και σε δύο διαφορετικά τραπέζια κάθονταν πολιτικοί. Στο ένα ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρηγόρης Ψαριανός και στο άλλο, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης.
Όταν σύμφωνα με δημοσίευμα ανέβηκε ο Ζουγανέλης στην πίστα, αντελήφθη την παρουσία του πρώτου και χαμογελώντας είπε:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο άνθρωπος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια!!! Όσοι δεν αντέχετε μην το δείτε!!!

anthropos poy den exei plithei
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς πως πρόκειται για τα χέρια ενός ανθρώπου, όμως αυτή είναι η σημερινή εικόνα του Amoo Hadji, ο οποίος δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια.
Ο 80χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς άνδρας, ζει μια πολύ απλή ζωή στο χωριό Dezhgah του Ιράν, με το πιο πολύτιμο αντικείμενο που έχει στην κατοχή του να είναι μια μεταλλική πίπα με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο για το κινητό σου τηλέφωνο...

Σε ένα συγκλονιστικό, αλλά πέρα ως πέρα διδακτικό βίντεο δυο λεπτών, παρουσιάζεται η λυπηρή πραγματικότητα για το πώς πλέον...
οι περισσότεροι άνθρωποι του σύγχρονου κόσμου είναι εγκλωβισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν χαίρονται τις απλές όμορφες και καθημερινές στιγμές που ζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χάνοντας την πραγματική ουσία της ζωής…

Δείτε το βίντεο:

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πώς θα καταλάβετε ότι το κινητό σας παρακολουθείται


Όλα τα μυστικά για να είστε 100% σίγουροι Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε…

Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Τα νέα».
Η ΑΓΟΡΑ: Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαφημιστικές καταχωρίσεις για εφαρμογές παρακολούθησης. Πρέπει να τις αποφύγετε!
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το αποφύγετε στην αρχή, πως αφαιρείτε τον κοριό
Με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ξύδι το παρεξηγημένο: Διαβάστε 10 απίστευτες χρήσεις του!

Ξύδι το παρεξηγημένο: Διαβάστε 10 απίστευτες χρήσεις του!
1. Αφαιρέστε σημάδια από ιδρώτα στη μασχάλη
Τα σημάδια από ιδρώτα στη μασχάλη μπορούν να καταστρέψουν την αγαπημένη σας μπλούζα. Τα αποσμητικά κάνουν χειρότερα τα πράγματα στην αντίδρασή τους με τα άλατα του ιδρώτα. Ψεκάστε το λεκέ με δυνατό λευκό ξύδι πριν την πλύση και ο λεκές θα εξαφανιστεί.

2. Μαλακώστε τα υφάσματα
Μισό ποτήρι λευκού ξυδιού στον κύκλο πλύσης όχι μόνο προστατεύει τα λινά και προστατεύει τα χρώματα, αλλά απομακρύνει και τα απομεινάρια απορρυπαντικού. Προτείνεται ακόμα ως αντικαταστάτη του μαλακτικού – απλά προσθέστε λίγο ξύδι κατά τον κύκλο του ξεπλύματος.
3. Γιατρέψτε τον πονόλαιμο
Πιείτε ή κάντε γαργάρες με λίγο ξύδι από μηλίτη διαλυμένο σε ζεστό νερό. Προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα για να το κάνετε πιο ανεκτό και να επωφεληθείτε και από τις δικές του ιδιότητες!.

Βρε τι ανωμαλία υπάρχει:Αντί να παραδώσει την πίτσα έκανε... σεξ με το σκύλο της οικογένειας!

Αντί να παραδώσει την πίτσα έκανε... σεξ με το σκύλο της οικογένειας
Με «χειροπέδες» βρέθηκε ένας ντελιβεράς πίτσας στη Φλόριντα, ο οποίος αντί να παραδώσει την πίτσα, αυτός λοξοδρόμησε και πήγε να κάνει σεξ με το σκύλο της οικογένειας...
Για κακή του τύχη όμως τον κατέγραφε η κάμερα ασφαλείας και έτσι ο Τζόσουα Γουεμπίτσκι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό, καθώς λίγους μήνες μετά, ο συγκάτοικος του, βλέποντας το γερμανικό ποιμενικό του σκυλί να συμπεριφέρεται παράξενα, έβαλε κρυφή κάμερα και κατέγραψε τον Γουεμπίτσκι να ασελγεί πάνω στο ζώο.

Προσοχή! Ιός - εκβιαστής κλειδώνει αρχεία και ζητά 300 ευρώ να τα ξεκλειδώσει

Προσοχή! Ιός - εκβιαστής κλειδώνει αρχεία και ζητά 300 ευρώ να τα ξεκλειδώσει
Το όνομά του είναι CryptoLocker. Είναι ιός που αν κλειδώσει τα αρχεία του υπολογιστή σας ζητάεο χρήματα για να το ξεκλειδώσει.
Ο ιός εκβιαστής ανήκει στην κατηγορία ''ransomware'' και χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης το οποίο κλειδώνει τα προσωπικά αρχεία του χρήστη και στη συνέχεια ζητεί 300 ευρώ κατά μέσο όρο για να στείλει τον κωδικό ξεκλειδώματος.

Έπιασαν οι κατάρες; Τραυματίστηκε στο σκι η Άνγκελα Μέρκελ – τρεις μήνες στο κρεβάτι!

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη η Α. Μέρκελ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. 
Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ τραυματίστηκε στη λεκάνη ενώ έκανε cross-country κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελβετία.Η καγκελάριος πρέπει να παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.Η Μέρκελ ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή της στη Βαρσοβία αλλά και τη συνάντησή της την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Xavier Bettel.

ΣΥΡΙΑ :Η χώρα του απόλυτου παραλογισμού-ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖE!

Η ανάρτηση του ανδραγαθήματος από σελίδα της αντιπολίτευσης
Η ανάρτηση του ανδραγαθήματος από σελίδα της αντιπολίτευσης
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ.-Σταφυλά Π
Η χώρα του απόλυτου παραλογισμού.Δυνάμεις της αντιπολίτευσης απαγχόνισαν πολίτη στην Ανατολική Γκούτα της Δαμασκού και συγκεκριμένα στ αλ Νταγιάρ , γιατί κάπνιζε αψηφώντας τις σαριακές απαγορεύσεις.
Η δημόσια εκτέλεση προς παραδειγματισμό συνοδεύθηκε από την διαπόμπευση της σορού του θύματος.Παραγέμισαν το στόμα του με τσιγάρα ώστε όλοι ν΄αναγνωρίζουν την κατηγορία της θανατικής καταδίκης του.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Με πλεόνασμα έκλεισαν το 2013 τα οικονομικά του Δήμου Kαλαμάτας

Με χρηματικό πλεόνασμα έκλεισε το ταμείο του Δήμου Καλαμάτας το 2013, το οποίο ανήλθε σε 7.773.665,97 ευρώ, έναντι 6.099.600,27 ευρώ που έκλεισε το 2012.

Με πλεόνασμα έκλεισαν το 2013 τα οικονομικά του Δήμου Kαλαμάτας Τούτο «καταδεικνύει νοικοκυρεμένη διαχείριση στο Δήμο Καλαμάτας», τόνισε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «εξόχως σημαντικό».
Ο δήμαρχος Καλαμάτας προσέθεσε πως, «όλα τα στοιχεία είναι ηλεγμένα, όλες οι διαδικασίες είναι εγκεκριμένες από υπερκείμενες Αρχές. Το Παρατηρητήριο των ΟΤΑ ελέγχει τα πάντα κι όλες οι διαδικασίες έγιναν στην ώρα τους», ενώ ευχαρίστησε για το αποτέλεσμα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη, τη διευθύντρια, και τους υπαλλήλους της διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Κρήτη: Μεγαλοδικηγόρος με πλαστές πινακίδες ξεπέρασε το Λιάπη

Κρήτη: Μεγαλοδικηγόρος με πλαστές πινακίδες ξεπέρασε το Λιάπη
Ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία από το Μιχάλη Λιάπη στο θέμα των πλαστών πινακίδων, έχει μεγαλοδικηγόρος στο Ηράκλειο. 
O εν λόγω δικηγόρος όχι μόνο είχε καταφέρει να φτιάξει πλαστές πινακίδες για το όχημα του, αλλά είχε τοποθετήσει και το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω σε αυτές, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε ο πρώην Υπουργός. 
Το όχημα του δικηγόρου βρέθηκε σταθμευμένο στη λεωφόρο Ικάρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και οι πινακίδες κίνησαν την περιέργεια άνδρα της Τροχαίας, ο οποίος ζήτησε την ταυτοποίηση τους.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καλαμάτα:Εξαρθρώθηκε σπείρα τσιγγάνων που ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα, ενώ εξιχνιάστηκαν 25 κλοπές, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στην Καλαμάτα, ένας 18χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο Ρομά, 21 και 36 ετών αντίστοιχα, επίσης μέλη της εγκληματικής ομάδας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Της έδωσαν ένα χρόνο ζωής και δείτε τι έκανε…

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Της έδωσαν ένα χρόνο ζωής και δείτε τι έκανε…
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η Suzan Spencer Wedel η οποία με τη συγκλονιστική της ιστορία προτρέπει τους πάντες να μην το βάζουν κάτω και να μην παραδίδουν εύκολα τα όπλα γιατί απλά... η ζωή είναι ωραία έστω και για λίγο.
Η 45χρονη δημοσιογράφος έμαθε ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια που της επιτρέπει να ζήσει για ακόμα έναν χρόνο. Παρόλα αυτά ούτε απελπίστηκε, ούτε κλείστηκε στο «καβούκι» της. Αντίθετα, εκμεταλλεύτηκε κάθε στιγμή ζωής που της έμεινε για να περάσει όμορφα. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, είδε το βόρειο σέλας με την καλύτερή της φίλη και γιόρτασε την 20η επέτειο του γάμου της στη Βουδαπέστη με το σύζυγό της John.

Η «συνεργάτης» ... Θυμήθηκα μια μικρή ιστορία…

Inews24.gr__ 04Γράφει ο Greekx
Ο Άρης  ήταν γείτονας στην παλιά μου γειτονιά..
Ταξιτζής το επάγγελμα νοικοκύρης και λογικός έτσι τον είχα ..μετρήσει τότε.
Πέρασαν τα χρόνια βγήκε στη σύνταξη αποχαρακτήρισε το ταξί και πήγε στο χωριό του κάπου κοντά στα σύνορα με τη «φίλη» Αλβανία όπου όπως έλεγε είχε και ένα ωραίο σπίτι.
Μετά από λίγα χρόνια βρέθηκα κι εγώ κάπου εκεί κοντά..ήταν πριν τη Γερμανική κατοχή η βενζίνη κόστιζε κάτι λεπτά του ευρώ ακόμη..και μια μέρα έκανα μια μεγάλη βόλτα και πέρασα κι από το σπίτι του Άρη..
Ήταν στην αυλή και τακτοποιούσε κάτι ξύλα για το τζάκι...
Κατεβήκαμε τον χαιρετήσαμε  χάρηκε χαρήκαμε και μας κάλεσε στο σπίτι για ένα καφέ να τα πούμε...