Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αγγελάκας σε Νταλαρα: Δώσε τα λεφτά σου στους φτωχούς

Ο Γιώργος Νταλάρας μιλώντας στο περιοδικό Down Town της Κύπρου εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ενοχές για τα χρήματα που έχει κερδίσει από την δουλειά του.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από την δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα».
Οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά του Γιάννη Αγγελάκα, ο οποίος μέσα από μια δημόσια επιστολή με παραλήπτη τον Γιώργο Νταλάρα, θέλησε να του απαντήσει και να τον παροτρύνει:

Εν Αθήναις...(τότε στα χρόνια τα παλιά) όλοι οι καλοί χωράγανε

 Ας τα θυμηθούμε αυτά οι παλιοί αλλά και ας τα μάθουν οι νεώτεροι 
γιατί ....σύντομα θα τα ζήσουν!!!
Παλιά σε πολλά Αθηναϊκά σπίτια υπήρχε..."συνωστισμός" που λέει και η γνωστή βουλευτίνα.... Έμεναν πολλοί και χωρούσανε.... Οι οικονομικές συνθήκες βλέπεις δύσκολες.... Έμπαινε η μεγάλη κατσαρόλα στην γκαζιέρα και μαγείρευε ποσότητες να φτουράνε για όλους και μεσημεριανό και βραδυνό.... Στο ίδιο σπίτι έμεναν....το ζευγάρι με τα παιδιά....ο παππούς και η γιαγιά.... η γεροντοκόρη αδερφή.... 

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΏΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΤΉΡΙ ΤΟΥ ...ΑΛΛΑΧ!!! 
Το ...καρότο και οι ...χειροπέδες τους λείπουν...
Βρε για κοιτάτε κάτι βίτσια!!!
Δείτε το βίντεο:

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ:ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Μία ανατριχιαστική, όσο και ανεξήγητη, ανακάλυψη έκανε η οικογένεια ενός 62χρονου στην Αυστραλία 
Μία φωτογραφία απεικόνιζε σύννεφα τα οποία είχαν πάρει τη μορφή του άνδρα, μόλις λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του. 
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 Ιανουαρίου από ένα δημοσιογράφο κι ενώ ο 62χρονος Τζέρι Γουέλς πετούσε πάνω από το Μπρίσμπεϊν για το Σίδνεϊ προκειμένου να επισκεφθεί συγγενείς και φίλους. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου ο 62χρονος Τζέρι Γουέλς πέθανε...

Του Τατσόπουλου, που «έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα», το ...κάγκελο γίνεται στο διαδίκτυο

Καυστικά είναι τα σχόλια σε Facebook και Twitter με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου ότι «έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα και παρόλα αυτά... η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να τον λέει αδελφή».
Από την πλευρά του, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν.
«Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας» απαντά ο κ. Τατσόπουλος και καταλήγει: «Βαράτε, βαράτε, υποκριτές του κώλου».

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά:

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τι βρήκε μια χήρα στα ρούχα του μακαρίτη!!!

Δεν πίστευε στα μάτια της μία χήρα, την ώρα που καθάριζε τα πράγματα του άντρα της. 
Χήρα έπαθε σοκ όταν βρήκε στα ρούχα του συγχωρεμένου έναν ...ολόκληρο θησατρό!!!  Η συνταξιούχος από τη Βρετανία δεν γνώριζε ότι ο άντρας της είχε αφήσει στην ντουλάπα του, μπερδεμένο ανάμεσα στα ρούχα του, ένα χρυσό νόμισμα. Στην προσπάθειά της να μάθει την αξία του, συνειδητοποίησε ότι κατέχει ένα από τα πιο σπάνια νομίσματα. Όταν το έδωσε στους ειδικούς να το κοστολογήσουν, αυτοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για ένα χαμένο νόμισμα που δημιουργήθηκε από χρυσό, τον οποίο έκλεψαν Βρετανοί από ένα ισπανικό πλοίο το 1702 στη μάχη στο Βίγκο. 
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη νίκη των Βρετανών στη μάχη, το βασιλικό χρυσωρυχείο δημιούργησε 20 χρυσά νομίσματα που απεικονίζουν την βασίλισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας.

Τον διέγραψαν από μέλος της Χρυσής Αυγής επειδή παντρεύτηκε Τουρκάλα

Μια δήλωση αγάπης του Τσίκου Μαγιάφη από το Καστελόριζο προς την τουρκάλα γυναίκα του, Χιουριγκιούλ την οποία παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο, ήταν η αφορμή, σύμφωνα με τον ίδιο, για να τον διαγράψει η Χρυσή Αυγή από μέλος της. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Μαγιαφής που παντρεύτηκε την Τουρκάλα από το Κας πριν από ένα περίπου χρόνο, υποστήριξε ότι διεγράφη από την οργάνωση όταν είπε στην Χιουριγκιούλ ότι θα μπορούσε ακόμη και να αλλαξοπιστήσει για να μην τη χάσει από τη ζωή του. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο δημοσίευμα, στο γάμο που έγινε στο ακριτικό νησί ήταν καλεσμένοι και μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Προσοχή στα δωράκια μπελόκ με τσιπάκι!!!

Καλού κακού ας έχουμε το νου μας...
 "Σε διάφορα μέρη σε πολυσύχναστα: πρατήρια βενζίνης, παρκινγκ, σούπερ μάρκετ κ.λ.π, δίδονται μικρά δώρα - δωρεάν διανομή, φαινομενικά για προώθηση πωλήσεων όπως: Μπρελόκ, μασκότ, για αυτοκινήτα κ.λπ. ! 
ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ Περιέχουν ένα ΤΣΙΠ για ανίχνευση προσώπου (κάποτε μόνο στις ταινίες τα βλέπαμε), Με αυτό οι κλέφτες γνωρίζουν τα πάντα για εσάς: πού βρίσκεστε, πού κινείστε, πότε είστε στο σπίτι, πού είναι το αυτοκίνητό σας σταθμευμένο, κλπ. 
Χωρίς εσάς .. μπορούν να κάνουν τα πάντα - να πάνε στο σπίτι σας όταν λείπετε, επίσης να σας επιτεθούν στην τράπεζα, να κλέψουν το αυτοκίνητό σας, κ.λ.π. Είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο εγκληματιών, που κατάγονται από τη Ρουμανία(έχουν εμπειρία στην σχεδίαση ηλ. κυκλωμάτων), μια νέα εγκληματική πρακτική! Αξιωματούχοι στην Ολλανδία έχουν ενημερώσει τον ολλανδικό πληθυσμό, για το φαινόμενο αυτό.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μπήκε στο σχολείο και ξυλοκόπησε τον δάσκαλο του παιδιού του!

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εκπαιδευτικών σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου, έχει προκαλέσει το επεισόδιο ξυλοδαρμού δασκάλου από κηδεμόνα μαθητή, εντός του δημοτικού σχολείου των Απολλώνων, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια παιδιών και άλλων εκπαιδευτικών. 
Το περιστατικό, που χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρο, σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες και αναμένεται σύντομα να πάρει και τον δρόμο να της δικαιοσύνης.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Έφτασε τα 100 ο Παττακός!!!

Ο Στυλιανός Παττακός , ο ένας από τους πρωταγωνιστές της χούντας των Συνταγματαρχών κλείνει σήμερα 100 χρόνια ζωής.
Ο αμετανόητος δικτάτορας γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1912 στην Κρήτη . Μετά την επταετία καταδικάστηκε σε θάνατο αλλά η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια. Αποφυλακίστηκε πριν από 22 χρόνια λόγω «ανήκεστου βλάβης της υγείας» του και για πολύ καιρό μετά έκανε δημόσιες εμφανίσεις και έδινε συνεντεύξεις υπερασπιζόμενος το καθεστώς της 21ης Απριλίου.

Αναστήθηκε... 26χρονος!!!

Tο ενδιαφέρον των ιταλικών μέσων ενημέρωσης προσέλκυσε η υπόθεση ενός 26χρονου που σώθηκε από το θάνατο χάρη στην επιμονή γιατρών οι οποίοι του έκαναν καρδιακές μαλάξεις αδιάκοπα επί σαράντα πέντε λεπτά—πολύ πέρα του συνηθισμένου χρονικού ορίου. 
Ο Ιταλός υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν σε τραίνο που εκτελούσε δρομολόγιο από την ιταλική πρωτεύουσα προς το Τσαμπίνο, στα περίχωρα της Ρώμης, όπου βρίσκεται το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης. Το τραίνο σταμάτησε και επιβιβάσθηκαν οι γιατροί των ιταλικών πρώτων βοηθειών (του λεγόμενου 118).

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η Σίσσυ Φειδά:«Προσπαθούσα να ντύνομαι φθηνά για να μην δίνω στόχο!»

i-sissy-feida-sto-newpost-prospathousa-na-ntunomai-fthina-gia-na-min-dino-stoxoΗ καλαισθησία που τη διακρίνει και η ανάγκη της για δημιουργία την οδήγησαν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον επάγγελμα, αυτό της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Βέβαια στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσω της εκπομπή της «Σπίτι από την αρχή». Κατηγορήθηκε για επίδειξη χλιδής. Μια μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού εντούτοις ταυτίστηκε μαζί της, την αγάπησε για το ιδιαίτερο στυλ και τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής της. Η Σίσσυ Φειδά δίνει τις δικές της απαντήσεις. Οι «ανακριβείς» αναφορές του Τύπου, τα πειράγματα που δέχεται στον δρόμο. Το «ναι» στις πλαστικές επεμβάσεις. Ο δεσμός της με έναν άνδρα αρκετά χρόνια νεότερό της και φυσικά η… τηλεοπτική της επιστροφή. Όλα σε πρώτο πλάνο…

Κένυα:Ταυρομαχία ''έδειξε'' ...Ομπάμα!!!

Την ώρα που ο Ομπάμα και ο Ρόμνεϊ σαρώνουν τις ΗΠΑ για να εξασφαλίσουν ψηφαλάκια, στο χωριό του νυν Προέδρου στην Κένυα ξέρουν ήδη ποιός είναι ο νικητής. Στο χωριό Κογκελο, εκεί όπου ζει η γιαγιά του Ομπάμα όλοι μιλούν για τις εκλογές. 
Όπως και να το κάνεις, άλλο είναι να έχεις εγγονό πλανητάρχη και άλλο αποτυχημένο υποψήφιο Πρόεδρο. Το σαββατοκύριακο, στο χωριό Καγιέγκα έγινε μια μεγάλη αναμέτρηση. Αντίπαλοι δυο ταύροι. 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Βρε πού ζώμεν;;; Πρόστιμο 80 ευρώ σε δεκάχρονο ποδηλάτη!!!

Σε ένα δεκάχρονο αγοράκι εξάντλησε τον υπηρεσιακό του ζήλο αρχιφύλακας της Τροχαίας Μυτιλήνης, ο οποίος επέβαλε στο μικρό παιδί πρόστιμο 80 ευρώ επειδή το ποδήλατο που οδηγούσε δεν διέθετε… κουδούνι! 
Το απίστευτο γεγονός αποκάλυψε η εφημερίδα «Εμπρός» της Λέσβου, ενώ επιβεβαιώθηκε από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου 15 μέρες στην περιοχή του Συνοικισμού της Μυτιλήνης, όταν το ποδήλατο με οδηγό το δεκάχρονο παιδάκι, αλβανικής καταγωγής, συμμετείχε σε τροχαίο ατύχημα με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ενήλικος. Μοναδικό αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο δεκάχρονος να αποκομίσει μια ελαφρά εκδορά στο γόνατο.