Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Εν Αθήναις:Το μαγαζάκι πίσω από την Ομόνοια

Είχα καιρό να περάσω από τον φίλο με το μαγαζάκι πίσω από την Ομόνοια.... Το κρατάει ακόμα....πουλάει ότι έχει από παλιά...φτιασίδια όπως τα λέγαμε για τις γυναίκες κυρίως....χύμα κολώνιες....και διάφορα. 
Δεν ξυνίζουν δεν χαλάνε αυτά....θα μου πείς εδώ θα τρώμε ληγμένα και με την άδεια του Υπουργείου Εμπορίου ....την λεβάντα...το λεμόνι...και το φουζέρ φοβάσε που βάζεις στην μούρη σου μετά το ξύρισμα... Ή την πούδρα και το κραγιόνι η κυρία; 
Τι περισσότερο να πάθει η ρυτίδα....

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ ELITE ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:"ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΣΛΑΒΟΣ"


Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite.
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους εκεί, αλλά και επειδή -ακριβώς- πήγαν εκεί !!!

Στους σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι της Εlite!

Εις το εξής, κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα θα στιγματίζεται, οφείλουμε να την σαμποτάρουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.

Πάτρα:Έγδυσε τη φίλη του και την άφησε τσίτσιδη στη μέση του δρόμου!!!

Συνέβη χθες τα ξημερώματα στην οδό Σατωβριάνδου στην Πάτρα, στο τμήμα ανάμεσα στην οδό Τζουρτζ και Ρήγα Φεραίου, όπως ανέφερε στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας.
 Νεαρό ζευγάρι σήκωσε την περιοχή στο πόδι από τον απίστευτης έντασης καβγά του στο πεζοδρόμιο, έξω από την μάντρα του σχολείου που βρίσκεται εκεί. Καβγάς που εκτός από τα... γαλλικά που εκτοξεύονταν και από τις δυο πλευρές είχε και μια απρόσμενη εξέλιξη.
 "Κάποια στιγμή ο νεαρός άντρας, σε κατάσταση παραφροσύνης... έγδυσε εντελώς την κοπέλα από την μέση και πάνω, πήρε τα ρούχα της, μπήκε στο αυτοκίνητο και... χάθηκε!", λέει στο thebest.gr, αναγνώστης που είδε το περιστατικό.
Η ημίγυμνη κοπέλα κρύφτηκε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα κλαίγοντας και μη ξέροντας τι να κάνει. "Ήμουν μαζί με την φίλη μου.
Κινηθήκαμε προς το μέρος της με σκοπό να την βοηθήσουμε.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Σκάβουν για θησαυρό 50 δισ. ευρώ

Έναν εβραϊκό θησαυρό της κατοχής, αποτελούμενο από πλάκες χρυσού, λίρες και κοσμήματα, τον οποίο μάλιστα υπολογίζουν στα… 50 δισ. ευρώ, ψάχνει ομάδα 5 ατόμων, στα 3-5 Πηγάδια, στη Νάουσα. 
 Η επιχείρηση «θησαυρός» γίνεται λίγα μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο του χιονοδρομικού κέντρου, παρουσία μάλιστα συνεργείου της κτηματικής υπηρεσίας, του δασαρχείου, της αστυνομίας και του δήμου Νάουσας. 
Εδώ και τρεις εβδομάδες με εκσκαφείς σκάβουν όλη την περιοχή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 5 άτομα που ξεκίνησαν την επιχείρηση, έκαναν λόγο για ύπαρξη τούνελ που οδηγεί σε μια αίθουσα χρυσού.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Σεξ... στα όρθια στο κέντρο της Πάτρας

Σε στέκι πληρωμένου σεξ έχουν μετατρέψει την πλατεία Όλγας νεαρές ρομά, που προσεγγίζουν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένους διαβάτες προσφέροντας έναντι αμοιβής, ένα στιγμιαίο ερωτικό τετ-τα- τετ! 
Ο φωτογραφικός φακός του «Κ» έγινε και πάλι αδιάψευστος μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού, που εκτυλίχθηκε πρωί-πρωί και χωρίς απολύτως καμία προκάλυψη, στην οδό Ρήγα Φεραίου. 
Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, η νεαρή αντιλαμβάνεται ότι έχει συλληφθεί στο φωτογραφικό καρέ και λίγο αργότερα κινείται απειλητικά εναντίον του δημοσιογράφου του «Κ», που έχει καταγράψει το γεγονός! Οι αθίγγανες στήνουν καρτέρι στις εισόδους πολυκατοικιών και απλώνουν τα δίχτυα τους σε διερχόμενους πολίτες μεγάλης ηλικίας, τους οποίους επιχειρούν να τους δελεάσουν με την προσφορά σύντομης ερωτικής ικανοποίησης και μάλιστα στα ...όρθια!