Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Πως να κάνετε το κινητό σας πιο ασφαλές

Πολλοί από εμάς διαθέτουν ένα smartphone που μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος μας, ή ο χειρότερος εχθρός μας! Μπορεί να μας...
βοηθήσει να βρούμε τον δρόμο μας ή το πλησιέστερο φαρμακείο ή να δούμε τα email μας. Αν όμως πέσει σε λάθος χέρια τότε τι γίνεται;

Πρέπει όλοι όσοι διαθέτουν ένα smartphone να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, προκειμένου να προστατεύσουν τα προσωπικά του δεδομένα και φυσικά τους εαυτούς τους. Εδώ θα βρείτε μερικές βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να έχετε τα προσωπικά δεδομένα σας υπό έλεγχο.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κατσαρού: ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΧΘΕΣ

Είναι κάποια μέρη, που ο χρόνος μοιάζει να τα έχει ξεχάσει. Είναι κάποιοι άνθρωποι, που αρνούνται πεισματικά να δεχτούν όλα αυτά που η «εξέλιξη» επιτάσσει.
Δίπλα στο γερο-πλάτανο, στη πλατεία του Κατσαρού, βρίσκεις ένα τέτοιο μέρος κι ένα τέτοιο άνθρωπο.
Είναι ένα μικρό, ασβεστωμένο πέτρινο μαγαζάκι. Είναι το παντοπωλείο – μπακάλικο του κυρ -Κώστα Σταυρόπουλου.
Το ρολόι του χρόνου έχει σταματήσει εδώ.
Περνώντας κανείς από τη πόρτα του παντοπωλείου του, έχει ήδη μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή, πολλές δεκαετίες πίσω στο χρόνο. Οι τοίχοι, τα ράφια, οι ζυγαριές, το ψυγείο, τα είδη των προϊόντων, η εστία θέρμανσης, αλλά και η ψυχή του κυρ-Κώστα, είναι από μια άλλη, ξεχασμένη, όμορφη εποχή.
Πίσω από τον πάγκο με τις ρέγγες, τις παστωμένες σαρδέλες τα χύμα όσπρια και τα λουκούμια, ο κυρ-Κώστας μας εξυπηρετούσε ευγενικά και λιγομίλητα. Έλαμψαν τα μάτια του από ενθουσιασμό όταν του εκφράσαμε το θαυμασμό μας, που διατηρεί σε πείσμα των καιρών το παντοπωλείο αυτό!