Τρίτη 27 Απριλίου 2010

100 χρόνια μετά : Νέα εκδοχή για τη βύθιση του Τιτανικού


Posted by:Γιάννης Κουραμπάς

Μια νέα εκδοχή για τη βύθιση του Τιτανικού δίνει σχεδόν 100 χρόνια ο Tim Maltin, στο βιβλίο του, με τίτλο "101 πράγματα που νομίζαμε πως γνωρίζαμε για τον Τιτανικό... αλλά δεν τα γνωρίζαμε". "Ο Τιτανικός καθυστέρησε να στείλει σήμα κινδύνου 47 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στο παγόβουνο", σύμφωνα τον συγγραφέα.Το μεγαλύτερο επιβατικό ατμοκίνητο πλοίο στον κόσμο συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στο παρθενικό του ταξίδι, τον Απρίλιο του 1912, και βυθίστηκε, παρασύροντας στο θάνατο 1.517 ανθρώπους.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!
O 17χρονος ποδοσφαιριστής Tεό Γιαννόπουλος του Αστέρα Βαλύρας
(σ.σ. χαϊδευτικά οι φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης τον φωνάζουν μικρό «οτσαλάν»), που στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο ματς με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, επιστρέφει στην οικογένειά του σήμερα το μεσημέρι από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, που είχε διακομισθεί επειγόντως. Από κει και πέρα, ο αδελφός του και συμπαίκτης του στον Αστέρα Κώστας Γιαννόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, επισήμανε μεταξύ άλλων στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα στο διαδίκτυο, ότι τέλος καλό όλα καλά, χάρις το παίκτη του Α.Ο.Κ. Δημήτρη Μικελάτο, που τον επανάφερε στη ζωή.Επίσης, ο ίδιος, οι συμπαίκτες του και, οι διοικούντες τoν ιστορικό σύλλογο της Βαλύρας/Ιθώμης , εκφράζουν τη θλίψη τους,πως οι επίδοξοι πρωταθλητές της Α’ Μεσσηνίας στην όμορφη πόλη της «Aρκαδιάς» δεν εδέησαν να έχουν γιατρό στο γήπεδο, ΝΤΡΟΠΗ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!!

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

40 χρόνια από τα πρώτα βήματα στη σελήνη

By:ant1online
"Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα", έλεγε στις 21 Ιουλίου 1969 ο Νιλ Άρμστρονγκ καθώς γινόταν ο πρώτος άνθρωπος που ακουμπούσε το πόδι του στο φεγγάρι. Από τότε μέχρι σήμερα που γιορτάζεται η τεσσαρακοστή επέτειος από αυτό το τεράστιο επίτευγμα έχουν αλλάξει πολλά, ωστόσο τα μυστήρια που κρύβει το διάστημα εξακολουθούν να συναρπάζουν και να εξάπτουν την ανθρώπινη φαντασία.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

6 πράγματα που δεν ξέρατε για τη Σίσσυ Φειδά

Τι έχει να πει η παρουσιάστρια του «Σπίτι από την αρχή»;

By:Myself.gr

Για την τηλεόραση: «Ξεχνάω την κάμερα. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η αναγνωρισιμότητα, το ότι μου λένε 10 «γεια» παραπάνω στο δρόμο. Δεν το βλέπω σαν καριέρα στην τηλεόραση. Είναι το αντικείμενό μου και φροντίζω να το κάνω καλά. Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα της τηλεόρασης και του ότι κάνω εκπομπή».

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

S.O.S.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ
ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!
Πατριώτες, της περιοχής (Μελιγαλά, Σκάλα, Βαλύρα, Αρφαρά, Ζευγολατιό, Διαβολίτσι, Κατσαρού, Οιχαλία, Μερόπη, Αλλαγή, Στενύκλαρο, Άγιο Φλώρο, Νεοχώρι Ιθώμης, Μαγούλα, Μαντζάρι, Τσουκαλαίϊκα, Χριστοφιλαίϊκα, Αλλαγή, Καλλιρόη, Καλύβια, Αγριλόβουνο, Καρνάσι, Λουτρό, Σολάκι, Μαγούλα, Μπάλα, Φίλια), μετά τα πυρηνελουργία στην βιομηχανική περιοχή Μελιγαλά, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα φέρουν και τα σκουπίδια της Πελοποννήσου!!!Με δελτία τύπου και, μπλά-μπλά…στα κανάλια και τις εφημερίδες, η ΜΠΟΧΑ από την περιοχή μας δεν πρόκειται να φύγει.
Πάρετε την υπόθεση και το ΝΟΜΟ στα χέρια σας, αλλιώς θα πεθάνουμε από την βρώμα!!!
ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ!!!