Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Louis Doura:
Επιστροφή στο πρωτογενή τομέα παραγωγής για να επιβιώσουμε.



***




Αν είναι να έλθουν μαύρες ημέρες πρέπει να είμαστε
έτοιμοι για ...όλα!

Οι γονείς μας έτσι τα
καταφέραν στα δύσκολα.
Εμείς τι θα κάνουμε;

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Το colpo grosso για τους κατόχους παλαιών Ι.Χ...

από την κ.Μπιρμπίλη
Posted by:Sofokleous10
Όσοι από τους 200.000 ιδιοκτήτες παλαιών Ι.Χ. πίστεψαν ότι με την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας γλίτωσαν τα άδικα και υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας κάνουν λάθος, γιατί τώρα αρχίζει ο πραγματικός «Γολγοθάς» της γραφειοκρατίας γι’ αυτούς. Διότι, αν «ποντάρουν» στη δήλωση μετάνοιας του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα «δεσμεύτηκε» να διορθώσει την αδικία, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας ενός οχήματος, με την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας στις κατά τόπους ΔΟΥ, ισχύει το πολύ για ένα ημερολογιακό έτος, μετά την παρέλευση του οποίου οι ΔΟΥ δεν υποχρεούνται να φυλάσσουν τις κατατεθειμένες πινακίδες, αλλά τις αποστέλλουν στην αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιών που τις εξέδωσε.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ευχαριστούμε (πάρα) πολύ!


Προς τα μέλη του ''ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ''
(BEST TV - Kalamata, Greece)
By:Sotiris Georgountzos
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους για την - κατά οιονδήποτε τρόπο- συμμετοχή σας στο χθεσινό ανεπανάληπτο (ξανά) «Όλα στη φόρα»!
Σας δίνω τον λόγο μου πως θα προσπαθήσω ξανά και εγώ να λυθεί όσο τον δυνατόν πιο άμεσα το πρόβλημα με την on line σύνδεσή μας, όπως και πως σύντομα – με την βοήθεια και των Στέλιου Μπούρα και Θέμη Κανελόπουλου, αλλά και όποιου άλλου φίλου μας θέλει να συνδράμει σε αυτήνν μας την προσπάθεια, μιας και ο Γιώργος Κρυπάρος φέτος μας έχει …εγκαταλείψει - που θα προσφέρουν στο γκρουπ μας την σύγχρονη τεχνογνωσία τους – θα ανεβάσουμε το χθεσινό …ιστορικό βίντεο με τις απίστευτες πια δηλώσεις του Γρηγορόπουλου στο «Όλα στη φόρα» και άλλα πλέον πολλά μοναδικά βίντεο της εκπομπής μας, τα οποία θα έχουμε έτσι ξανά την τεχνική δυνατότητα να ανεβάζουμε στο facebook και γενικότερα στο ίντερνετ (καθότι εγώ είμαι …ολίγον άσχετος με αυτό το θέμα).
Ευχαριστούμε λοιπόν και πάλι και το «Όλα στη φόρα» θα δώσει ξανά το παρόν σε 13 μέρες, καθώς την Καθαρή Δευτέρα δεν θα έχουμε εκπομπή!